Comanda de minim 700 lei si ai transportul gratuit.

1660,00 Lei
(TVA inclus)
Cantitate:


Nu esti sigur ca este bateria potrivita?
Te ajutam noi. Suna la 0730 – 00 71 00

OPTIMA Blue Top 5,0 l; capacit. 66 Ah, 845 A

Disponibilitate: La comandă
Caracteristici tehnice
Dim (Lung x lat x inal) 245x175x200 mm
OPTIMA BLUE TOP: (identice din punct de vedere constructiv cu OPTIMA YELLOW TOP)unt folosite pentru aplicatii marine, atat pentru pornirea motoarelor cat si pentru necesitati de curent. Absolut fara intretinere si complet sigilata, dezvolta puteri de start foarte mari si cicluri grele de descarcare – incarcare.
Avantajele bateriilor Optima:
1. Datorita rezistentei interne mici si a suprafetei active marite, bateriile Optima au o putere marita fata de bateriile conventionale, o capacitate de re-incarcare mai rapida pana la de 3 ori, iar pentru aceeasi Putere de Start la Rece (CCA) o mai mica greutate.
2. Datorita compresiei uniforma prin fiecare celula, bateriile Optima au un ciclu de viata imbunatatit,, o rezistenta la vibratii mai mare si e posibila o descarcare 100% (fata de bateriile conventionale de doar 50-60%).
3. Datorita sistemului complet inchis si ermetic, bateriile Optima sunt total fara intretinere, se pot monta in aproape toate pozitiile si flexibila; precum si o siguranta sporita.
4. Din cauza grilei construita din cel mai pur plumb, bateriile Optima au o durata de depozitare extinsa, un ciclu de viata marit si o rezistenta marita la temperaturi extreme. De asemenea rezistenta la coroziune si sulfatare este mult marita.
5. Prin tehnologia celulelor spiralate, bateriile Optima combina toate avantajele celorlalte tehnologii intr-o singura baterie.
Optima Blue Top
disponibile atat ca si baterie de start cat si ca o baterie cu cicluri adanci de descarcare-incarcare.
De 15 ori mai rezistenta la vibratii decat o baterie conventionala.
Potrivita excelent pentru aplicatii sezoniere datorita ratei mici de autodescarcare
Absolut fara intretinere si fara scurgeri
Dimensiuni mici si greutate mica
O reincarcare mult mai rapida decat a altor baterii