Cum cumpar online

Pasul 1. Selecteaza produsele

Alegeti categoria de produse dorite din sectiunea stanga a website-ului, apoi cu ajutorul gasiti rapid produsele pe care doriti ca le cumparati. Pentru a obtine rezultate cat mai relevante in urma filtrarii va recomandam sa folositi cat mai putine criterii de filtrare.Pasul 2. Vezi detaliile produsului

Din lista rezultata in urma filtrarii selectati produsul pe care il doriti pentru vizualizarea detaliilor acestuia (marca, modelul, tensiunea, garantia, greutatea etc).

Pasul 3. Adauga produsul in cosul de cumparaturi

Daca produsul corespunde cerintelor cautate scrieti cantitatea dorita si adaugati-l in cosul de cumparaturi apasand butonul "Adauga la cos". Astfel veti putea continua cumparaturile sau finaliza comanda.

Adauga in cosul de cumparaturi Principal Auto


Pasul 4. Vizualizarea cosului de cumparaturi si transmiterea comenzii

Puteti modifica lista de cumparaturi si cantitatea produselor adaugate apasand butonul "Afisare cos" din partea dreapta sus a website-ului. Finalizarea comenzii se face prin apasarea butonului "FINALIZARE COMANDA".


Pasul 5. Adresa de livrare, modalitarea de livrare si plata

Prin actionarea butonului de finalizare a comenzii veti fi transferat pe o noua pagina unde in partea dreapta va trebui sa indicati adresa de livrare, modalitatile de livrare si plata a produselor, iar in partea stanga veti putea verifica produsele si cantitatile comandate.

In cazul in care doriti sa ne comunicati informatii suplimentare, folositi casuta de culegere a informatiilor care va apare cand bifati casuta "Mai am niste precizari".

Cititi si acceptati termenii si conditiile de livrare prin bifarea casutei "Sunt de acord cu Termenii si conditiile" apoi finalizati comanda prin actionarea butonului "TRIMITE COMANDA".


Pasul 6. Confirmarea comenzii si contactarea din partea unui expert Principal Auto

Dupa ce ati transmis comanda veti fi redirectionat catre o fereastra care va va confirma acest lucru, apoi veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul din reprezentatii nostri pentru a confirma compatibilitatea produsului ales cu nevoile dvs si confirmarea datelor de livrare a comenzii.

Acest pas este necesar pentru verificarea comenzii si stabilirea detaliilor. Dupa verificarea telefonica a comenzii se emite factura proforma.


Pasul 7. Livrarea comenzii

Livrarea comenzii se face, in termen de 24 - 48 de ore la adresa specificata de dumneavoastra. Daca produsele dumneavoastra nu se afla in stoc timpul de livrare poate creste, insa veti fi notificat telefonic, prin fax sau email. Daca modificarile survenite nu se potrivesc cu necesitatile dumneavoastra puteti face modificari ale comenzii sau chiar anula comanda.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Toate datele si informatiile pe care ni le furnizati prin procedura de cumparare online sunt confidentiale.