Despre Principal Auto Cluj Napoca

Principal Auto primul magazin specializat in vanzarea de baterii auto

Principal Auto este primul magazin din Cluj Napoca specializat pe vanzarea unui singur produs: baterii (in special auto si moto, dar si acumulatori pentru securitate, UPS sau baterii mici). Orientarea noastra inspre nevoile tale specifice si focusare pe un singur produs ne-a permis sa devenim cel mai mare magazin de baterii auto din Cluj Napoca.

Magazin Baterii Auto | Principal Auto

Ne mandrim la Principal Auto cu faptul ca am fost primii parteneri importatori oficiali de baterii auto Varta din Cluj Napoca. Poti sa verifici aici lista furnizorilor autorizati pentru comercializarea de baterii auto. Datorita reactiilor pozitive primite din partea clientilor pentru calitatea bateriilor auto Varta am decis sa imbunatatim oferta noasta si cu baterii auto ale unor marci precum: Moll, Bosch, ROMBAT, MACHT, EXIDE, AcuProfi, ULTRON,  sau OPTIMA.

Principal Auto este expertul tau in baterii auto

Cei peste 15 ani de experienta pe care echipa Principal Auto i-a dobandit in domeniul comercializarii de baterii auto ne-au ajutat sa fim apreciati de peste 5000 de clienti din toata tara. Clientii nostri ne caracterizeaza prin cuvinte precum: profesionalism, seriozitate, promtitudine, calitate, preturi corecte.

THULE: acum in magazin va oferim si produsele Thule: suporturi portbagaje; suporturi de biciclete; suporturi skiuri; cutii portbagaje, etc

Iti promitem tie, clientului nostru, ca vom mentine in continuare un standard inalt al calitatii si profesionalismului serviciilor noastre.

Te asteptam cu drag in noul nostru magazin din Cluj Napoca, Calea Manastur nr. 52 (vis-a-vis de LUKOIL).
Magazin Principal Auto - Expertul Tau in Baterii Auto