Noutati

THULE

 Acum in magazin va oferim si produsele THULE: suporturi portbagaje, suporturi schiuri; suporturi biciclete; cutii portbagaje, etc.

Detalii

Acumulatori TUDOR - acum in portofoliul Principal Auto

Acumulatorii TUDOR - un brand a EXIDE - sunt de calitate superioara si intrunesc cerintele celor mai grele solicitari in conditii extreme. TUDOR - fabricati in Spania - sunt baterii de prima echipare pentru SEAT si nu numai. Pozitionati la un pret mai mic decat VARTA, vor satisface clientii care doresc o calitate superioara la un pret mai mic.

Cum sa incarci o baterie auto cu cabluri de alimentare

Cum sa incarci o baterie auto folosind cabluri de alimentare

O baterie auto descarcata nu face altceva decat sa genereze nervi si suparare. La fel ca si o pana de cauciuc sau alta problema este bine sa apelezi la ajutorul unui prieten pentru a iesi din incurcatura (daca nu doresti sa apelezi la un serviciu de asistenta rutiera).

Pentru a da din nou viata bateriei tale ai nevoie de ajutorul unui prieten si cabluri de pornire. Atentie mare la modul si ordinea in care legi clestii la bornele bateriilor deorece aici se greseste cel mai des cand se doreste reincarcarea bateriilor auto.

Detalii

5 sfaturi pentru prelungirea duratei de viata a bateriilor auto

5 sfaturi pentru o viata mai lunga a bateriei auto

Daca ti s-a intamplat vreodata sa ramai cu masina in parcare din cauza bateriei auto, atunci stii cat de frustrant este acest lucru. Iar daca legile lui Murphy sun valabile probabil s-a intamplat atunci cand aveai mai mare nevoie de masina ta.

Pentru a ne asigura nu acest lucru nu se intampla frecvent am facut o lista cu 5 sfaturi pe care le poti urma pentru a prelungi durata de viata a bateriei auto.

Detalii

Va asteptam in noul magazin PRINCIPAL AUTO din Cluj Napoca

Noul magazin de baterii auto din Cluj Napoca Principal Auto

Am deschis un nou magazin in Cluj Napoca pe Calea Manastur nr. 52. Va asteptam cu o gama foarte mare de baterii auto, baterii pentru camioane, baterii pentru motociclete si alte tipuri de acumulatori.

POWERFRAME® noua tehnologie de productie a grilelor pentru baterii auto

tehnologia PowerFrame

Cand vine vorba de baterii auto, tot ceea ce iti doresti este sa functioneze si sa nu te lase la greu atunci cand rasucesti cheia in contact. Multumita evolutiei tehnologice bateriile auto produse recent beneficiaza de o grila cu mult mai rezistenta decat cea folosita in trecut. Performantele si durabilitatea bateriilor auto depind foarte mult de rezistenta grilelor.