Detalii transport

Comenzile cu valoarea mai mare de 500 RON beneficiaza de livrare gratuita.


Produsele comandate se livreaza in toata tara in cel mai scurt timp, utilizand modalitatea si termenele de livrare alese de dvs la efectuarea comenzii.

Livram in general produsele prin firma de curierat DPD sau NEMO, insa la solicitarea dvs putem livra produsele cu alt curier rapid. Durata de livrare este de 24/48 ore de la data comenzii (livrarea se face la adresa mentionata de dumneavoastra in formularul de comanda).

Costurile de transport prin DPD:
Pret colet national (in orasele unde curierul are sedii): 22 RON pt. colete mai mici de 20 kg; 26 RON pentru colete cuprinse intre 20 kg si 30 kg; iar peste 30 kg se adauga + 0,64 +TVA RON/kg suplimentar. Va rugam sa verificati daca localitatea dumneavostra se afla in lista locatiilor DPD. Preturile de mai sus includ rambursul!!!

Costuri estimative transport prin NEMO:

Pret colet national (in orasele unde curierul are sedii): 14 RON pt. primul kg + 0,9 RON/kg suplimentare. Va rugam sa verificati daca localitatea dumneavostra se afla in lista locatiilor NEMO. In caz contrar se taxeaza 0.75 RON/km, de la cea mai apropiata locatie.

Plata se va face in sistem ramburs: 8 RON + 1% din valoare declarata. Tarifele de transport NU includ TVA.

Astfel, veti face plata in momentul in care veti primi produsul de la curier. La pretul corespunzator fiecarei baterii, se va adauga costul transportului si rambursului.

Exemplu de calcul transport NEMO

La o baterie comandata de 400 lei se adauga costul transportului de 28 lei si taxa ramburs de 10 lei. In total valoarea pe care dvs trebuie sa o platiti este de 438 lei.

Prelucrarea comenzilor si transmiterea promta a acestora catre curier se face de luni pana vineri in intervalul 8:00-16:00.

In cazul stornarii comenzilor sau Retur prin Extragarantie, costul de transport nu se storneaza.

Pentru intrebari sau neclaritati va rugam sa ne contactati pe email sau telefonic.